woensdag 5 december 2018

'Focus op je workshop' een tweedaagse met Gwen TimmerTijdens deze tweedaagse werk je je idee voor een workshop uit naar een ontwerp. Wat is je bedoeling met een workshop en wie wil je bereiken. Hoe bouw je op, wat is de structuur, welke stappen neem je en hoe faciliteer je openheid en kwetsbaarheid bij je potentiële deelnemers.

Ieder mens heeft zijn eigen mozaïek, gelegd met allerlei mooie, prachtige én lelijke steentjes. Waar ben je geboren, wie zijn je (voor-)ouders, wat zijn jouw verlieservaringen,  wat zijn  je verlangens, welke talenten kreeg je mee. Jij en ik  hebben capaciteiten en kwaliteiten waarmee we de wereld om ons heen kunnen dienen. En vaak is het zoeken naar de vorm. Het pad ligt er al, je hoeft er alleen maar op te lopen. Of zoals Michelangelo het zei: het beeld zit al in de steen, het is aan mij om het overbodige weg te hakken.

In deze workshop verbind je je met jouw innerlijke focus en met het antwoord op de vraag wie je bent want Gwen’s uitgangspunt is dat je zelf het instrument bent waarmee je werkt. En je krijgt handvatten hoe je op basis van jouw eigen mozaïek, jouw bijzondere unieke workshop kan ontwerpen. Je krijgt gerichte opdrachten zodat je aan het eind van deze tweedaagse naar huis gaat met een concept.Gwen Timmer werkt als trauma- en verliestherapeute, supervisor en opsteller vanuit haar bedrijf Parabel. Ze geeft trainingen aan mensen, die met mensen werken rondom o.a. trauma, (complexe) rouw, hechting en persoonlijke groei. Ze heeft zes jaar cursisten in de trainersopleiding van Phoenix Opleidingen begeleid in het maken van hun persoonlijke trainingsontwerp. Uitgangspunt bij trainingen op het niveau van persoonlijke groei is, dat de trainer zelf het belangrijkste instrument is.
Ik ken haar van de verschillende traumatrainingen die we samen volgden bij Johannes B. Schmidt.

Ze heeft een indrukwekkende staat van dienst met prachtige opleidingen en trainingen bij de meesters op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, Hypno- en psychotherapie, systemisch werk en Transactionele analyse en Biodynamische craniosacrale therapie. Zoals gezegd Joh. B. Schmidt, maar ook Wibe Veenbaas, Franz Ruppert, Stephan Hausner en Carol Agneesens enz.
Voor meer informatie is hier haar website.
Deze tweedaagse wordt vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni 2019 gegeven
Locatie: LOFT in Boksum
Programma van 10.00 - 17.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur
Kosten: € 295,- (incl lunch en koffie/thee)
Aanmelden: jeltinezijlstra@gmail.com


Geen opmerkingen: