zaterdag 15 september 2007

The Hungerproject

Gisteravond was het feest van het Noordelijk Vrouwennetwerk. Een feest ter ere van het 1-jarig bestaan; een jaar waarin het thema 'versterken van de vrouwelijke energie' kennelijk van belang is, gezien het feit dat er nu 300 vrouwen lid zijn.

Eén van de vrouwen uit het netwerk Mieke Oostvogel Bouwens, had haar huis ter beschikking gesteld. Bijzonder om je huis open te stellen voor een grote groep vrouwen waarvan je een belangrijk deel nog helemaal niet zo goed kent. Een práchtig huis, een huis waar je je meteen al feestelijk voelt als je er binnenstapt. Er was indische en mediterrane tapas gemaakt door Mieke en Roos Geerinck. Allemaal verrassende hapjes; geserveerd op mooie, kleurrijke schalen.

Iedereen uit het netwerk was gevraagd om iets beschikbaar te stellen voor de veiling; een veiling waarvan de opbrengst gaat naar het Hungerproject; www.thehungerproject.nl. En er was een gevarieerd aanbod gedaan: lunchen bij iemand thuis, kleur- en stijladvies; schilderijen; wandelcoachingssessies in de bossen van Beetsterzwaag; zangles; overnachting in een B%B met hightea; een vertelling etc. De opbrengst was € 2141,-. Onvoorstelbaar eigenlijk, wonderlijk! Dit gaan we vast nog es doen!

Geen opmerkingen: