vrijdag 14 juni 2013

Vlinderen met Jan Bommerez op 9 november in LOFT te Boksum

 2,5 jaar terug plaatste ik hier een blog met een gefilmde lezing van Jan Bommerez. Een man van wie ik het boek 'Flow en de kunst van het zakendoen' nog weer een paar jaar eerder met veel plezier had gelezen op aanraden van Marit van der Sleen bij wie ik de training 'Meer mans met marketing' volgde.
Op facebook en twitter was ik hem gaan volgen en begin dit jaar attendeerde hij mij op een middag in Kloosterburen waar hij een kijk- en voelshop zou geven. Ik vond het indrukwekkend en inspirerend en ik voelde meerdere malen ontroering door her- en erkenning.


Bommerez gidst mensen naar een weg van transformatie waarvoor hij ook het boek 'Kun je een rups leren vliegen' heeft geschreven. Hij houdt hierbij een indrukwekkend verhaal wat gebed is in de geschiedenis, de cultuur én de religies van West én Oost. Een verhaal wat boven de verschillende religies en overtuigingen en stromingen uitstijgt, niets veroordeelt en zoekt naar een transformatie die mensen helpt hun hart open te houden en dienend te zijn aan het leven. Klik hier voor zijn website.

"Het informatietijdperk wordt gevolgd door het Transformatietijdperk. Het is van vitaal belang te begrijpen wat dat betekent voor ons leven en werk. We weten ondertussen wel dat we minder dan 5% van ons creatief potentieel gebruiken. Waar zitten die andere 95% dan? Het antwoord is dat je een transformatie dient door te maken om je groter potentieel te bevrijden: zoiets als de rups die vlinder wordt en nu kan vliegen.... Transformatie maakt mogelijk wat voorheen totaal onmogelijk leek. Wie zou ooit kunnen denken dat een rups kan vliegen?"


Zaterdag 9 november komt Jan Bommerez naar LOFT in Boksum en kan je persoonlijk zijn kijk- en voelshop ervaren en je laten verleiden door een prachtig toekomstbeeld.
Programma van 13.00 - 17.30 uur
Kosten: € 70,- (incl koffie/thee)
Voor studenten en minima is er een aangepaste prijs, mail me dan even voor info: jeltinezijlstra@gmail.com
Als je mailadres bekend is krijg je na afloop de dia's thuisgestuurd.

Aanmelden kan via jeltinezijlstra@gmail.com


Geen opmerkingen: