donderdag 2 juli 2015

De kracht van je hart volgen



We leven in een periode waarin er veel in beweging is. Er zijn allerlei ontwikkelingen gaande om ons heen en mogelijk ook in ons. De maatschappij vraagt om een enorme elasticiteit van mensen, een grote veerkracht. Hoeveel er ook van je gevraagd wordt, jij wilt actief blijven en betrokken. En je wilt mogelijk ook onderdeel zijn van de oplossing van voorliggende problemen. Misschien wil je ook graag bezig met zingeving. Hoe mooi zou het zijn als dit van binnen naar buiten kan, dat je trouw kunt blijven aan jezelf?! En hoe mooi zou het zijn als je op een moeiteloze manier je weg kunt volgen?! Want Jij hebt een unieke samenstelling van kwaliteiten en eigenheden: een uniek mozaïek. Verantwoordelijkheid nemen voor jouw leven gaat gemakkelijker als je weet wat jouw unieke bijdrage kan zijn.

Er zijn veel mensen die zich heel goed hebben aangepast aan alles wat is aangeleerd door ouders, school en maatschappij. Je leerde letterlijk iets ‘van buiten’ en werd zo meester in het jezelf toe-eigenen van aangeleerd gedrag, omdat je dat met de paplepel is ingegoten. Niet zo vreemd dat je ergens in de loop van je leven merkt dat je delen van jezelf uit het oog bent verloren en dat je je af en toe wat verloren voelt. Maar uit het oog is niet uit het hart. Dat wat je werkelijk toebehoort is altijd in essentie aanwezig.



Samen met Marlies Zijlstra ga ik na de zomer workshops geven waarin je mag onderzoeken wat jouw unieke kwaliteiten zijn die je kunnen helpen bij datgene wat voor je ligt: werk; eigen bedrijf; gezin; familie; kortom: jouw leven. Hoe kan je een bij jou passende, zinvolle bijdrage leveren? Wat wil zich via jou manifesteren? Het aangeleerde maakt plaats voor duurzaam passend.

In deze workshop ga je een aantal bouwstenen van jezelf opdiepen uit je onderbewuste. Beelden en woorden die uit jou voortkomen, waarvan jij eigenaar bent en die jou helderheid geven in wie je bent, waar je naar toe wilt met je werk, je bedrijf, je gezin, je leven.

In welk licht kan je deze workshop zien?
Als je een werkgever hebt:
- loopbaanontwikkeling
- persoonlijk ontwikkelingsplan en evt budget
- werkdruk

Als je een eigen bedrijf hebt:
- verhelderen van jouw unieke product/dienst
- betere aansluiting op doelgroep/markt

Als je geen baan of bedrijf hebt:
- greep krijgen op en richting geven aan de vorm van je dagelijkse programma

En voor alledrie bovengenoemde situaties:
- burnout
- stress
- overspannen
- etc


Het gaat om een dagvullend programma
Data en locatie volgen. Op verzoek kunnen we het ook in jouw directe omgeving organiseren.
Kosten: € 75,-
Mocht je belangstelling hebben laat alvast weten via jeltinezijlstra@gmail.com
Wil je informatie over wie wij zijn en onze achtergrond dan is Linkedin een goede informatiebron.

Geen opmerkingen: